Dokumentarni filmovi za podizanje svijesti

Želite li podići razinu vaše svijesti, sagledati stvari iz nekog drugog kuta i proširiti obzore? Ovdje se nalazi lista s drugih pet linkova na dokumentarne filmove koji vam to mogu omogućiti. Uživajte!

 

1. The Wikileaks - Dokumentarac prati priču o Julianu Assangeu i WikiLeaksu, sa svim učesnicima te priče. Od samih početaka pa sve do raspada organizacije i bijega Assangea. Ovdje se nalaze odgovori na sva najbitnija pitanja i dileme o slučaju WikiLeaksa.

 

 

2. Owned & Operated (Prisvojiti i upravljati) - Prikazuje mozaik svijeta kroz prizmu interneta i naše živote kao konzumenata ispod ruke privilegiranih pojedinaca i njihovih metoda kontrole.

 

 

3. Awakening (Buđenje) - Dokumentarac pokriva kontroverzne teme i važna pitanja vezana uz čovječanstvo.

 

 

4. Esoteric agenda (Tajni plan) - "Tajni Plan" leži iza svakog aspekta života svakoga od nas. Postoji udruženje "Elite" koja upravlja svakom političkom, ekonomskom, društvenom, korporacijskom pa čak i nevladinom organizacijom. Teškim radom i istraživanjem, profesionalci iz svakojakih polja, pomažu razotkriti ovaj plan kako bi vratili Zemlju natrag u ruke ljudi...

 

 

5. The primacy of consciousness (Prvenstvo svijesti) - Peter Russell predlaže tezu da je um fundamentalniji od materije te da bi svijest mogla biti esencija Univerzuma.

 

 

Suradnici

Mijenjamo život nabolje!

talasi.org

Web hosting - www.cubrad.com

 

 

Broj prikaza (hitova) članaka
1133017