djembe - tečaj - drumtidam - zagreb

Zvuk djembea je zvuk Afrike. Nauči ili usavrši svoje znanje na kralju afričkih bubnjeva. Doživi čaroliju i ljepotu zajedničkog sviranja uzbudljivih afro ritmova. Pokreni svoju energiju, poboljšaj koordinaciju i uskladi obje polutke vlastitog mozga. Udruga DRUM-TI-DAM poziva vas na 3-mjesečni DJEMBE TEČAJ - početni, srednji i napredni stupanj.

 

Zbog svoje moći u pokretanju ljudi, afrički majstori nazivaju ga „magični bubanj.“ Djembe je simbol radosti i slavlja. On je univerzalan - govori sve jezike i svakome se obraća na njegovom vlastitom, jer sva ljudska bića razumiju i reagiraju na ritam. Ritam i bubnjanje su "materinji jezik" čovjeka. Od početka ljudske povijesti, kod svih drevnih civilizacija ples i bubnjanje bili su ono što je povezivalo pojedinca sa zajednicom, osnovni element slavlja i okupljanja koje je stoljećima nadahnjivalo kreativnost, produktivnost i duh zajednice. Rastuće zanimanje za bubnjanje u cijelom svijetu ukazuje na to da se ljudi više nego ikada prije žele vratiti korijenima i povezati sa samima sobom.

 

* Početna grupa - utorkom od 20-22 sata
*****************************************************************
Svi stupnjevi strukturirani su kroz 12 termina po 2 sata (120 minuta).

Obavezne su prijave na mail ili mob: 
095 198 9915 / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tečaj vode: 
1. i 2. stupanj - Jaimini Biljana Butković i Goran Brkić 
3. i 4. stupanj - Daksh Krešimir Oreški

Mjesto: DRUM-TI-DAM Centar – Vlaška 81 a (u dvorištu)

Cijena: 850 kn u cijelosti na početku tečaja ili u 3 mjesečne rate po 320 kn
*****************************************************************
* Za sve vas koji želite usvojiti više znanja i provesti više vremena s djembeom, nudi se mogućnost DJEMBE INTENZIVA, što znači da svatko može redovno pohađati i sve stupnjeve ispod svog za dodatnu cijenu od samo 50 %, odnosno, ukupno 425 kn (ili 160 kn mjesečno).
*****************************************************************
NAPOMENA: Za tečaj je poželjno imati vlastiti djembe standardne veličine (ali nije uvjet). Za savjet, pomoć pri kupnji ili narudžbu kvalitetnog instrumenta, slobodno mi se obratite. 

 

Lijep pozdrav, Krešimir

Suradnici

Mijenjamo život nabolje!

talasi.org

Web hosting - www.cubrad.com

 

 

Broj prikaza (hitova) članaka
1132984