VASTU - harmonija stanovanja

VASTU je stanovanje u potpunom skladu s prirodom i prirodnim zakonima. VASTU arhitektura je najstariji i najsistematičniji od svih arhitektonskih sustava. Vastu Shastra (poznata i kao Sthapatya Veda) je drevna vedska nauka stara oko 5000 godina koja je postavila detaljne smjernice za savršene nastambe u kojima ljudi na Zemlji mogu živjeti u skladu, miru, materijalnom i duhovnom obilju, napretku i dobrom zdravlju.

 

Svaki princip Vastua ima čvrste znanstvene osnove. Posjedujući znanje o bezvremenskim Prirodnim Zakonima u vidu finijih materijalnih i duhovnih energija (koje u našoj zapadnoj kulturi općenito nisu poznate i iz tog razloga se neprestano povređuju), Vastu znanost omogućuje izgradnju građevina koristeći i usklađujući pozitivne energije i utjecaje prirode na konstruktivan način. Vastu znanost povezuje individualni život s kozmičkim životom, individualnu inteligenciju s kozmičkom inteligencijom. Vastu kuća je mikrokozmos u kojem su sadržane i harmonizirane sve sile i energije koje djeluju i u univerzumu (mikrokozmosu).

 

 

Vastu principi koriste se kod gradnje stambenih objekata, edukacijskih i državnih ustanova, javnih i poslovnih zgrada, religijskih objekata, bolnica i čitavih planskih naselja.

 

Principi Vastu znanosti primjenjuju se na dva načina:

 

1. Dizajniranje i gradnja potpuno novog Vastu objekta u savršenom skladu s Vastu principima

 

2. Korekcije i ispravke postojećih objekata s ciljem ublažavanja negativnih i poticanja pozitivnih energija u prostoru

 

Profesionalni i verificirani Vastu savjetnik osposobljen je za dizajniranje novog objekta te za korekciju i ispravke postojećeg.

 

 

Profesionalni Vastu savjetnik/dizajner:

 

VASTU - harmonija stanovanja (FB stranica)

Daksh Krešimir Oreški (FB profil)

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.